2 Eylül 2010 Perşembe

pembe geceler(mayonezli yoğurtlu mor lahanasalatası)

bu akşam iftarda misafirlerime yaptığım yoğurtlu mayonezli salata
MALZEMELER
birtane küçük boy mor lahana
bir kase yoğurt
mayonez
süslemek için biraz dereotu
YAPILIŞI
Mor lahanayı ince ince kıyın ekmek tahtasında
sonra az yağ ve tuzla ovun
bir kasede
yoğurtla mayonezi karıştırın yoksa sulanır
  lahananın üstüne döküp karıştırın  servis tabağına alınca
dereotuyla isteğe göre süsleyin

2 yorum:

  1. haticem bu gece salatalar geciti varmış sofranda berketi boll olsun inşlh ellerine sağlık nefis görünüyo afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  2. Şahane olmuş hatice hanım ,ellerinize sağlık.Bu aralar ben de çok yapıyorum bu salatayı,çok lezzetli oluyor..Hayırlı cumalar :)

    YanıtlaSil

sizin değerli yorumlarınız çok önemli benim için gelip yorum yazan bütün arkadaşlarıma ablalarıma kardeşlerime çok teşekkürler şimdiden