malzemeler
patates yapacağınız tepsiye göre benimki dört kişilik
sıvıyağ yarım çay bardağı
kaşar rendesi
tuz ,istediğiniz baharatlar
bana kızartma yasak olduğu ,için yaptım kızartma kadar lezzetli oluyo inanın
patateslri gördüğünüz gibi soyup doğradım yıkayıp süzdükten sonra tepsiye koyup sıvıyağ tuz baharatlarla karıştırdım
fırına sürdüm ben ikiyüz derecede pişirdim patatesler kızarıncaya kadar sonra kaşar rendesi ni döktüm üstüne biraz daha kızarttım sıcak sıcak servis yaptım çok güzel olmuştu denemenizi tavsiye edrim şimdiden afiyet olsun
ellerine sağlık haticem afiyet şifa olsun inşlh gece gece karnım acıktı canım cekti şimdi olsaydıda sıcak sıcak yeseydim bu aralar bi oburlaştımki sorma ne bulursam yiyorum.
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım yemek güzel olmuş,severim ben patatesin her türlüsünü:)
YanıtlaSilhayırlı cumalar dilerim.sevgiler
Bende yaparım,et yemeklerinin yanına güzel oluyor,ellerine sağlık.Sevgiler
YanıtlaSilhayırlı cumalar canım,patetesli tarifin gerçekten çok lezzetli oluyor ben de bir kaç gün önce yaptım özellikle kekik çok yakışıyor pateteslere..
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Bir de arkadaşım yazıların çok büyük biraz küçültemezmiyiz ?
Valla yoruyor beni :))
Sevgiler.......
Şu patatesi sevmeyen yoktur herhalde. çok güzel bir tarif olmuş, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiler.
Canım ellerine sağlık,benimde çok sevdiğim bir tariftir.Afiyet olsun.sevgiler.(hamaratabla)
YanıtlaSilI would love to follow your blog, but I can't read it. Could you put a translator button on your sidebar? You can pick it up from my blog. Thank you for checking out my blog and becoming a follower.
YanıtlaSilYazılar harika olmuş şimdi :))
YanıtlaSilİyi haftalar dilerim....